Nazovite nas na: +385 52 622 641

Trgovačke vrećice

Trgovačke vrećice su danas standardni proizvod utkan u sve segmente života: trgovinu, posao, domaćinstvo… Izrađujemo ih od polietilena PELD niske i PEHD viske gustoće, glavna im je karakteristika izuzetna čvrstoća u odnosu na vlastitu težinu.

Mogu biti različitih dimenzija, debljina i boja, sa tiskom ili bez, te su idealan medij za reklamiranje. Nakon upotrebe mogu se reciklirati. U ponudi imamo standardne dimenzije i boje, ali se na zahtjev prilagođavamo željama kupaca.

PEHD vrećice u roli

Višenamjenske vrećice namotane u roli sa perforacijom za kidanje i sa treger ručkom.

Izuzetno praktične, idealne su za pakiranje, nošenje i čuvanje voća i povrća ali i drugih namirnica. Standardnih dimenzija 22 x 46 cm i 24 x 54 cm, dostupne u mlječnoj (bijeloj) ili transparentnoj (prozirnoj) varijanti gdje svaka rolica sadrži 200 komada vrećica. Na zahtjev kupca prilagođavamo dimenziju, boju, komade vrećica i tisak.

Pošaljite upit

PELD i PEHD treger vrećice

Klasične, najčešće korištene vrećice koje se nazivaju tregericama zbog ručki u obliku tregera. Imaju široku upotrebu u dućanima i marketima zbog svoje praktičnosti i nosivosti. Standardnih dimenzija 24 x 45, 26 x 50, 26 x 55, 30 x 60, 35 x 70 i 40 x 70 cm.

Na zahtjev kupca prilagođavamo dimenziju, boju, i tisak.

Pošaljite upit

PEHD blok vrećice

Vrlo su praktične, imaju rupice na gornjem, perforiranom dijelu pa se mogu trgati sa zida ili nekog drugog nosivog tijela.
U svakodnevnoj ponudi imamo PEHD bunt vrećice od 1 kg i 3 kg u bijeloj boji, te PEHD bunt vrećice u crnoj boji (20 x 36 cm) koje se najčešće koriste za prikupljanje ostataka od kućnih ljubimaca.

Pošaljite upit

PELD i PEHD vrećice sa banana ručkom

Elegantnije vrećice koje imaju višenamjensku upotrebu, često se koriste u farmaciji, kozmetici i robnim tgovinama. Mogu biti različitih dimenzija i boja sa tiskom ili bez

Pošaljite upit

PELD vrećice za zamrzavanje

Nezaobilazne u svakom domaćinstvu i uvijek pri ruci, uglavnom se koriste za čuvanje i zamrzavanje hrane. Idealne za čuvanje svježine namirnica.
Nudimo ih u standardnim dimenzijama (1kg, 2kg, 3kg, 4kg, 5kg) u setovima od 50 komada ili u rinfuzo pakiranju (2kg, 3kg)

Pošaljite upit

Copyright Viplast 2022. Politika privatnosti