Nazovite nas na: +385 52 622 641

O nama

Viplast hala

Tko smo mi

Obiteljska tvrtka koja zna da u prerađivačkoj industriji dugoročna pouzdanost garantira uspjeh i zato već više od dva desetljeća u svaki svoj proizvod ugrađujemo znanje, iskustvo i kvalitetu.

Godinama smo strpljivo gradili i razvijali Viplast koji je danas vodeća tvrtka u regiji Istre i primorja u proizvodnji polietilenske ambalaže. Naš proizvodni program obuhvaća proizvodnju polietilenske Peld i Pehd ambalaže široke potrošnje: trgovačke vrećice,vrećice za otpatke, industrijski program, razne folije i crijeva, biorazgradivi program...

Zadovoljstvo zaposlenika, partnera i potrošača, kontinuirana kontrola kavalitete, visoka preciznost ekstrudiranja i korištenje kvalitetnih materijala garancija su naše kvalitete poslovanja.

U nastojanju da ključne procese dovedemo na najvišu razinu, Viplast je implementirao sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008.

Rezultat našeg truda su proizvodi visoke kvalitete i godinama stvarano povjerenje naših kupaca.

Misija

Stvaranje proizvoda visoke kvalitete, koji će svojom prepoznatljivosti, pridobiti i zadržati povjerenje potrošača i partnera. Naša najveće vrijednosti su iskustvo dugogodišnjeg poslovanja i naši zaposlenici.

Vizija

Koristeći znanja, iskustva, suvremenu tehnologiju, inovativnost i kvalitetu nastaviti razvoj Viplasta u cjelini, te inovacijama i partnerskim odnosom održati zadovoljstvo potrošača na najvišoj razini u okruženju društveno odgovornog poslovanja.

Stručnošću i motivacijom zaposlenih udruženom s vrhunskom kvalitetom proizvoda mi gradimo sliku Viplasta kao dinamične, otvorene i vodeće tvrtke prepoznate i priznate u što širem području.

Naš moto i vrijednosti

"Uspjeh raste ako ga zajedno gradimo!"

"Uspjeh raste ako ga zajedno gradimo!"

Vrijednosti koje cijenimo i kojima težimo:

1. Timski rad

Aktivno sudjelovanje svih zaposlenika i timski rad određuju našu budućnost

2. Osiguranje resursa

Stalnim osposobljavanjem zaposlenika te osiguranjem adekvatne opreme i tehnologija postižemo izvrsnost

3. Kvaliteta

Kontinuirano nastojimo pružiti najvišu kvalitetu usluge

4. Odgovornost

Otvoreni smo, pošteni i transparentni u poslovanju te težimo k ostvarenju društveno odgovornog poslovanja

5. Inovacije

Uvodimo nove tehnologijeu, promičemo nove ideje i kreativnost

6. Poboljšanje

Mjerimo, analiziramo i poboljšavamo procese poslovanja

ISO 9001

Kako nam je stalo da ključne procese dovedemo na najvišu razinu, implementirali smo sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008.

Za naše proizvode također posjedujemo i certifikate sukladnosti o zdrastvenoj ispravnosti u dodiru s hranom.

Copyright Viplast 2024. Politika privatnosti